Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nielubiane gatunki
Cześć! 
Każdy z nas ma taki gatunek, na który reaguje przewracaniem oczami. U mnie jest to rock.Po prostu do mnie nie trafia. 

Zachęcam też innych – piszcie, czego nie lubicie.
Odpowiedz

Ja na Rocku się wychowałem. Mój ojciec słuchał ACDC, Queen, Scorpions itp. 
Od małego Ja i Siostra mieliśmy styczność z tym gatunkiem czy to w domu czy to w samochodzie Tata nas częstował tą muzyką😅 Lubię brzmienie gitary i perkusji i czasem darcia "Japy" ale z umiarem. 
Nie lubię większości disco polo i takich patologicznych rapów gdzie pełno przekleństw.
Odpowiedz

(12-21-2025, 03:21)Bartek9202 napisał(a): Ja na Rocku się wychowałem. Mój ojciec słuchał ACDC, Queen, Scorpions itp. 
Od małego Ja i Siostra mieliśmy styczność z tym gatunkiem czy to w domu czy to w samochodzie Tata nas częstował tą muzyką😅 Lubię brzmienie gitary i perkusji i czasem darcia "Japy" ale z umiarem. 
Nie lubię większości disco polo i takich patologicznych rapów gdzie pełno przekleństw.

Fajnie czyta się takie wspomnienia. Muzyka z domu i wspólne wyjazdy z taką ścieżką dźwiękową zostają w pamięci na całe życie. To właśnie jest siła rocka – potrafi być energetyczny, ale i wartościowy, co go odróżnia od sezonowych hitów, o których wspominasz. Sam mam ogromny sentyment do tych brzmień – byłem na koncercie Scorpionsów w Łodzi i muszę przyznać, że to były niezapomniane chwile  Cool
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg. witryna bdb-biuro.org strona glowna definicja: doradca podatkowy oraz informacje kiedy warto, planowanie, spory, zakłądanie, korzyści,optymalizacja,reprezentacja,koszty
Exotic pet insurance
underground gates for properties
powiadomienia olx