Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki interfejs audio do 500 zł na start? Focusrite czy Audient?
Witajcie, producenci i nagrywający!

Właśnie kompletuję swoje pierwsze home studio i utknąłem na etapie wyboru interfejsu audio. Mój budżet to maksymalnie 500 zł, a zależy mi głównie na dobrej jakości przedwzmacniaczy i niskiej latencji. Interfejs będzie służył głównie do nagrywania wokalu i gitary.
Na rynku dominują dwie marki w tej półce cenowej:
  • Focusrite Scarlett Solo (3. generacji): Standard i klasyk. Ma super recenzje, ale czy nie jest przereklamowany?
  • Audient iD4: Czasami można go znaleźć w promocji, słyszałem, że ma lepsze pre-ampy.

Pytanie do ekspertów: Jaki interfejs audio do 500 zł polecacie? Czy różnice między nimi są w ogóle słyszalne przy amatorskiej produkcji? Może polecicie jakąś alternatywę, np. Behringer U-Phoria? Każda opinia o interfejsach audio będzie na wagę złota!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg. studio przegrywania ul. celulozy 14, 04-986 warszawa swiadczy usługi przegrywanie kaset wilanów wawer dla wilanowa i wawra w zakresie digitalizacji
Szukasz zbiornika na deszczówkę lub gnojowicę? Sprawdź wytrzymałe zbiorniki na www.zbiorniki-na-szambo.pl/szamba-betonowe-pyzdry/ i oszczędzaj pieniądze.
Cena ma znaczenie. Kupuj tanie szamba betonowe bezpośrednio na Producent szamb betonowych Wolbórz od sprawdzonego polskiego producenta.
bing wyniki przykładowe