Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
polska bezgotówkowa
Interesuję się tym programem ale czy łatwo się obsługuje taki terminal? Ja jestem technologiczny dinozaur i boję się że sobie nie poradzę.
Odpowiedz

Spokojnie to naprawdę proste. Terminal ma kilka przycisków wpisujesz kwotę klient przykłada kartę albo wkłada i tyle. Sam się prowadzi po menu. Instrukcja jest do tego i jak przychodzi kurier to może ci pokazać jak to działa. Moja matka ma 60 lat i ogarnia bez problemu. Większość klientów płaci zbliżeniowo więc nawet nie trzeba nic wpisywać tylko przyłożyć kartę. Najważniejsze żeby mieć internet bo terminal musi się łączyć żeby transakcja przeszła.
Odpowiedz

(01-09-2026, 11:26)Justo napisał(a): Spokojnie to naprawdę proste. Terminal ma kilka przycisków wpisujesz kwotę klient przykłada kartę albo wkłada i tyle. Sam się prowadzi po menu. Instrukcja jest do tego i jak przychodzi kurier to może ci pokazać jak to działa. Moja matka ma 60 lat i ogarnia bez problemu. Większość klientów płaci zbliżeniowo więc nawet nie trzeba nic wpisywać tylko przyłożyć kartę. Najważniejsze żeby mieć internet bo terminal musi się łączyć żeby transakcja przeszła.

Właśnie ten internet to nie raz stwarza problem, miałem kilka przypadków, że był kiepski zasięg i nie dało się zapłacić.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg. przegrywanie vhs,vhs-c,hi8,minidv,winyli,betacam ,kaset magnetofonowych przegrywanie vhs. szpul skanowanie filmów 8mm